Pollard Jachtbouw
Pollard Jachtbouw B.V.
Elzenbroek 7
8331 VD Steenwijk
Tel: 0521 520 180
Mob: 06 27 432 767

E-mail: info@pollardjachtbouw.nl

Bij Pollard Jachtbouw zijn we trots op al onze schepen. Dat is niet voor niets: we maken onze jachten vanuit een diepgevoelde passie voor het vak. Toch veroverde de Pollard Silence een speciaal plekje. Het is dan ook een verleidelijk jacht. De perfecte belichaming van stalen elegantie.

 

Garantie voor comfort
De Pollard Silence is een verfijnd jacht met een prachtige rompvorm. Een lichte waaiersteven completeert het beeld. Boven alles is de Pollard Silence geweldig afgewerkt. Waar aan boord u ook kijkt, alles draagt bij aan het perfecte evenwicht tussen uitstraling en prestatie. Neem de verzonken patrijspoorten en de smaakvolle roestvrijstalen stootrand rondom. Een sierlijke verschijning is ook de vormgeving van het stuurhuis, terwijl de Pollard Silence dankzij de lage kruiphoogte een erg groot vaargebied heeft. Een garantie voor comfort is het brede gangboord. Via trappen bereikt u hiervandaan gemakkelijk het ruime zwemplateau. En hadden we de zware deur in de spiegel al genoemd? Het mag duidelijk zijn: bij dit gracieuze topschip geniet u optimaal van elk moment aan boord.

 

silence_36sedan_005silence_36cabrio_004silence_40sedan_002silence-36-oc

 

Van alle gemakken voorzien
Bij de Pollard Silence valt u van de ene verrassing in de andere. Neem de comfortabele loungebanken in de teakhouten kuip. Hier is het heerlijk toeven. Vanuit de kuip betreedt u via openslaande deuren de ruime kajuit, waar u de stuurinrichting en een ruime en gezellige zithoek vindt, evenals een elegante kastenwand. Sowieso biedt de Pollard Silence volop bergruimte. Vanuit de kajuit bereikt u via een trapje de complete hoekkombuis die van alle gemakken is voorzien. Hier is ook de natte cel, met elektrisch toilet en douche. Voorin het schip vindt u uiteraard de eigenaarshut. Al met al een enorme hoeveelheid aan puur watersportgenot.

 

Maak kennis!
Zo tijdloos als de prachtige Pollard Silence treft u ze zelden. Wij nodigen u daarom van harte uit voor een nadere kennismaking. Kom vandaag nog langs op onze werf in Steenwijk en ervaar de toewijding waarmee wij dit veelzijdige schip maken. Wij informeren u dan graag over de enorme mogelijkheden van dit fantastische jacht.